2 Mayıs 2013 Perşembe

Aastral Telefon Santralleri 0312 205 1111


AASTRA 470 UYGULAMALARI

Aastra 470 modern iletişim tam performans spektrum açılır: Aastra 470 sorunsuz sisteme entegre bir all-in-one Birleşik ve Ortak İletişim çözüm sunuyor.
Ürün yelpazesi iletişim sunucuları, terminaller, yazılım ve mobilite çözümleri yanı sıra birleşik ve ortak iletişim uygulamaları içerir.                                                                                                                                   

OPERATÖR Görevli tüm Unified Communication ihtiyaçlarını karşılamak şirket noktasıdır.Aastra Görevlisi Aastra İşbirliği paketi bir iyi entegre bir parçasıdır ve bağımsız platformunun işlevselliğini geniş bir yelpazesi sunmaktadır.

İş Organizasyonu; Aastra İşbirliği paketi sizin kültür ortamı için ve iş değeri maksimize etmek için iletişim araçlarının doğru karışımı sağlar. Aastra İşbirliği paketi ile her zaman odak kullanıcı ile koşullarda iletişim.

Contact Center; Aastra Contact Center Eğer müşteriler daha memnun ve işinizi daha verimli ve maliyet-etkin kılmak için gereken tüm içeren son derece esnek bir multimedya çözümüdür.

Mobil Abone; Aastra on yıl mobil çözümler ile deneyime sahiptir. Bizim mobilite çözümleri bir maliyet-etkin ve verimli bir şekilde, ofiste ya da hareket olup olmadığını, günlük işlerinde gerçek esneklik sunuyor.
3 kişi bir bilgisayar ekranına bakarak

Yazılımsal Telefonlar; Aastra kullanıcı dostu softphone uygulamaları ile iş iletişimi güçlendirin. Softphone doğrudan bilgisayarınızdan masaüstünden zengin özelliklere sahip iletişim ve kolay erişim sunar

Birleşik Mesajlaşma;Aastra Birleşik Mesajlaşma Aastra işbirliği paketinin önemli bir parçası olan ve her zaman ve her yerde mesajları erişim ile iletişim kontrolü size verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder